Feestelijke opening Mr. Pankenstraat

Begin 2010 heeft Dorpsraad Bergeijk ’t Hof aandacht gevraagd voor knelpunten in de Mr. Pankenstraat.

In mei van datzelfde jaar is dit project opgenomen in de IDOP plannen. En met succes. Samen met inwoners en ondernemers, verenigd in een klankbordgroep, en ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente is er een totaal ontwerp gerealiseerd. Niet alleen de knelpunten zijn opgelost, maar de gehele openbare ruimte in de Mr. Pankenstraat heeft een metamorfose ondergaan.

Een grote metamorfose, die dan ook behoorlijk wat tijd in beslag nam. Dat was niet altijd gemakkelijk, maar daarmee zijn we ook ‘toekomstproof’. In een keer hebben we meerdere knelpunten en meer aangepakt. Sinds juli is de weg weer open. Het is dus de hoogste tijd om hier even feestelijk bij stil te staan.

We willen dit graag samen met u, alle betrokkenen en geïnteresseerden, doen op woensdagmiddag 9 oktober 2013. Ontvangst vanaf 16.00 bij cafetaria D’n Bol, waarna omstreeks 16.30 de officiële openingshandeling plaatsvindt. De handeling zal bestaan uit het planten van een forse solitaire struik in het plantsoen ter hoogte van de Kerkstraat.

Daarna sluiten we af met een hapje en een drankje bij cafetaria D’n Bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*