Terugblik wandel tweedaagse

Sportief in Groot-Bergeijk op 8 en 9 juni 2017.

Onder ideale omstandigheden ging de eerste wandelavond van start met 166 deelnemers.

Wethouder Stef Luijten loste om 19.00 het startschot.

Iedereen kreeg een passende routebeschrijving mee voor diverse afstanden wandelplezier.

De routes waren zorgvuldig uitgezocht en voorbereid. Pijlen wezen de weg en vrolijke muziek van sambaband Voorheen Slagerij Sengers en accordeonvereniging De Lustige Klanken met jeugdorkest zorgden bij vertrek, onderweg en bij terugkomst bij het Aquinohuis voor een gezellige sfeer. Er was voor iedereen zelfgebakken lekkers, fruit, flesjes water, koffie, thee en limonade voor de kinderen. Iedereen werd met applaus binnengehaald. De tweede avond werd het, na stortbuien ’s morgens, uiteindelijk toch prima wandelweer. De deelnemers (152 wandelaars) gingen weer op pad met een andere routebeschrijving een mooie wandeling tegemoet. Bij terugkomst was er weer muziek van

De Lustige Klanken en een optreden van de plaatselijk bekende zanger Frans Pasmans, een fruitbuffet en een loterij van de kleurwedstrijd voor de kinderen. De sfeer was uitstekend, de deelnemers maakten er allen een gezellige bijeenkomst van en de samenwerking en inzet van alle vrijwilligers perfect. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd wandelevenement, dat wegens het succes een vervolg kan krijgen. Deze tocht werd georganiseerd door de volgende partijen: Dorpsraad en Dorpsondersteuner Bergeijk ’t Hof, Gemeente Bergeijk, senioren beweegcoach Gemeente Bergeijk en het Aquinohuis.

Als laatste willen we alle vrijwilligers, en met name de vrijwilligers van het Aquinohuis die zorgden voor de vele lekkere hapjes en drankjes en de route ploeg, EHBO, fotografen en Verhoeven voor de vlaggetjes en hesjes bedanken voor hun enthousiaste inzet voor de Avond Wandel2daagse.

Deze tocht werd gesponsord door:

W.S.N. de Grenslopers.

B.D.O. (Triomfboog).