Terugblik op de Avond-Wandel-2-Daagse op 2 en 3 juni 2022 in Bergeijk

Beide avonden gingen ongeveer 180 deelnemers van allerlei leeftijden op pad met een passende routebeschrijving voor de verschillende afstanden t.w. 2,5, 5, of 10 kilometer. De routes waren zorgvuldig voorbereid door Frits Verhoeven en zijn route team. Pijlen wezen de weg en vrolijke muziek gespeeld door jeugdleden van accordeon vereniging De Lustige Klanken zorgden voor een gezellige sfeer.

Voor iedereen die dat wilde was er iets lekkers: fruit, gezonde snacks, flesjes water, koffie, thee, koeken, hartige hapjes en limonade voor de kinderen. Alle deelnemers werden met een persoonlijk woord op pad gestuurd en na afloop van de tocht binnengehaald.

De tweede avond werd er weer muziek gespeeld door een delegatie van het orkest van de accordeon vereniging en de Hofmuzikanten.

Alle deelnemende kinderen aan de tocht kregen na afloop een medaille en de volwassenen een prachtige grote gerberabloem als beloning. De aanwezige wethouder Marko van Dalen begeleidde een kleine loterij voor de kinderen. De samenwerking en inzet van alle vrijwilligers was perfect.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd wandelevenement. De tocht werd georganiseerd door de volgende partijen: werkgroep AW2B, Dorpsraad Bergeijk ’t Hof, Dorpsondersteuner Nicole Zelissen, Ouderencoach Debby Landzaat en het Aquinohuis.

Verder was er ondersteuning van BDO met Triomfboog, EHBO Brabant-Zuidoost, Albert Heijn, Oktober, Cafetaria D’n Bol, Rabobank, gemeente Bergeijk met BErgeijk ACTIVE, Nationale Postcode Loterij en Geenen Schoenen. Bedankt voor jullie enthousiaste medewerking.

Verder wordt Ad van Poppel bedankt voor het maken van de mooie foto’s.

Graag zien we veel wandelaars volgend jaar terug bij de volgende editie van het festijn in juni 2023 en hopen ook weer nieuwe wandelaars te begroeten.

Alle vrijwillige medewerkers heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet!

Namens de werkgroep AW2B

Agaath Bussing en Thea de Valk

Ga voor meer foto’s naar het foto album