Colofon

Disclaimer website

Dit is de officiële website van de Dorpsraad ’t Hof Bergeijk. Het bestuur van de Dorpsraad is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.
De website dorpsraadbergeijk.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat er geen onjuiste of verouderde informatie op staat vermeld. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 
Komt u fouten of verouderde informatie tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen? Wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Laat het ons weten door een mail te sturen naar secretariaat@dorpsraadbergeijk.nl

Disclaimer e-mail

E-mail van Dorpsraad ’t Hof Bergeijk kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of een bericht abusievelijk aan u is gezonden, verzoeken wij u dit aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Dorpsraad aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. 

Uw persoonlijke gegevens

Hiervoor verwijzen wij u naar onze pagina met ons privacybeleid.

Auteursrecht en fotomateriaal

Onze teksten en afbeeldingen op de website dorpsraadbergeijk.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Voor de foto’s op de website geldt dat gebruik is gemaakt van stockfoto’s en van foto’s waarvoor vooraf toestemming is gegeven door zowel fotograaf als ook geportretteerde voor publicatie op deze website.
Is er abusievelijk toch een tekst, afbeelding of foto van u op deze website gepubliceerd waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, dan horen wij dat graag. Ook kunt u met ons contact opnemen in geval u een foto wil laten verwijderen. Laat het ons weten door een mail te sturen naar dorpsraadbergeijk@gmail.com

Deze pagina is geactualiseerd op 23-11-2020.